Taxatierapport Loever Makelaardij

Een voordelige taxatie in Tilburg regelt u bij Loever Makelaardij. Doordat we zijn aangesloten bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs, kunnen wij garanderen dat wij voldoen aan de eisen die er aan een goede taxateur worden gesteld. Bij ons bent u verzekerd van een professioneel taxatierapport, welke voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waard zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport Tilburg

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De kosten voor een NWWI taxatierapport in Tilburg bedragen € 398,40 inclusief btw.

Let op: De geldigheidsduur van een taxatierapport kan per hypotheekverstrekker verschillen. Het varieert van drie tot zes maanden. Informeer vooraf bij uw hypotheekverstrekker welke geldigheidsduur hij hanteert om onnodige kosten te voorkomen.

Een taxatie nodig?Wij regelen het snel!

Wij zijn lid van de VastgoedPro en aangesloten bij de validatie instituten NWWI en Taxateursunie.